نزدیک هفت سال پیش یک روز که توی سایت مدرسه نشسته یودیم گفتیم یک چیزی هست به اسم وبلاگ! مُد شده! ماهم بزنیم ! اهل فیس بوک و چت روم و یاهو مسنجر و این ها که نبودیم . دل خوش کردیم به وبلاگی که در بلاگفا ساختیم! هر کدام یک وبلاگ به علاوه ی یک دانه هم مشترک ! .
چرت و پرت مینوشتیم و اسمش را متون ادبی احساسی میگذاشتیم . شعر کپی میکردیم . درخواست کنندگان لینک و لایک را لبیک میگفتیم . تا کم کم بر آن شدم یک وبلاگ سری بزنم ! سری از همه کس و هیچ کس! نوجوان بودیم و جویای نام ولی آنجا جویای گمنامی! اسمش شد رومه های من” برای هر روز من که بیایم و دانه دانه اتفاقات روزم را مثل دفترچه خاطرات بنویسم . هیچ خواننده ای نداشت و رفته رفته روز هایم را با جزئیات بیشتری تایپ میکردم . تا اینکه اولین مخاطبینش پیدا شدند . با همه شان کم و بیش در ارتباطم و دوست . بهترین دوستان مجازیم را از همانجا دارم . دنیایی داشتیم بین خودمان . اسم مستعار خود خود خودم” را گذاشته بودم که خود سانسوری و اینها در کار نباشد .آن وبلاگ را حذف کردم . با تمام دلخوشی ها و ناخوشی هایش . با تمام روزهای خوب و بدش . با تمام دوستی ها و مسخره بازی هایش. به هزار و یک دلیل.
آمدم از پروفایل اولین وبلاگ زندگیم بگویم که این همه از رومه ها نوشتم! وبلاگ اولم خرده ریز ذهن بود! اسمش را میگویم . الان دیدم در پروفایلم در آنجا یه قسمت بی علاقگی ها نوشتم! چقدر آدم تغییر میکند . لیست بی علاقگی هایم این ها بوده :) :
درباره این سایت